Hera Pro

RS Hera Pro: voor een optimale samenwerking in het parcours

RS Hera Pro: voor een optimale samenwerking in het parcours
RS Saddles introduceert het RS Hera Pro springzadel, zorgvuldig ontworpen om zowel de anatomie van het paard als de natuurlijke beweging van de ruiter te respecteren. Met geavanceerde demping- en ondersteuningstechnologie├źn minimaliseert dit spring- en eventingzadel de druk op de paardenrug, en zorgt het voor een comfortabele en veilige zit voor de ruiter tussen en boven de hindernissen.

In het springen is het zadel een belangrijk element in de samenwerking met je paard. De perfecte pasvorm van het RS Hera Pro springzadel verbetert de balans van de ruiter en maakt moeiteloze synchronisatie met de bewegingen van je paard mogelijk.
Omdat we weten dat elk paar ruiter en paard uniek is, biedt dit zadel verschillende opties voor boomgroottes, wrongen, beugelriemplaatsing en andere aanpassingen. Deze flexibiliteit zorgt voor een op maat gemaakte pasvorm, precies afgestemd op de behoeften van jou en je paard.
Het RS Hera Classic springzadel is gemaakt van eersteklas materialen en staat garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, ook bij intensief gebruik en de uitdagingen van de paardensport.

De RS Hera Pro:

nl_NLDutch