Athena Pro

RS Athena Pro: voor een optimale samenwerking tussen paard en ruiter

Ons Athena Pro dressuurzadel is zorgvuldig afgestemd om de anatomie van het paard en de natuurlijke bewegingen van de ruiter te respecteren. De RS Athena Pro is voorzien van geavanceerde demping en ondersteuningstechnologieƫn die de druk op de paardenrug verminderen en tegelijkertijd een comfortabele en stabiele zit voor de ruiter garanderen.

De sleutel tot het worden van een betere ruiter ligt in een optimale samenwerking met je paard. Door de optimale pasvorm zorgt de RS Athena Pro dat de ruiter makkelijker in balans blijft en beter de bewegingen van het paard kan volgen.
Zo’n optimale pasvorm kan natuurlijk per ruiter en paard verschillen, maar dat is met dit zadel geen enkel probleem: er zijn verschillende opties voor boommaten, wrongen, beugelriemplaatsing en andere aanpassingen om zo de beste pasvorm voor jou en je paard te creĆ«ren.
Natuurlijk wordt de RS Athena Pro dressuurzadel vervaardigd van hoogwaardige materialen. Het zadel is volledig ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en de uitdagingen van de paardensport.

De RS Athena Pro:

nl_NLDutch